Välkommen till Trädgårdsliv

PremiumPrenumerera

Välkommen till Trädgårdsliv!

 

Trädgårdsliv vill fånga själva själen i odlarglädjen. I våra reportage finns inspirationen, skönheten, glädjen och drivkraften. Den förpackar vi så lustfullt vi kan i en tidning som på bara några få år vunnit trädgårdsfolkets hjärta. Där bild och text får ta plats, utan att ”plottra” sönder. 

Och så hittar du oss förstås också här på nätet, där du kan botanisera bland många av våra reportage som varit med i tidningen under åren. Här hittar du mer än 120 reportage om trädgårdar och porträtt av växter. En riktig ”bank” av trädgårdsinspiration!

På vår hemsida kan du självklart beställa prenumeration eller tidigare utgivna nummer.

Varmt välkommen!

Klas Kihlberg, Chefredaktör

 

Tidningen Trädgårdsliv Sverige AB
Thunbergsgatan 3
121 37 Johanneshov
+46 (o)707 53 33 83
redaktion@tradgardsliv.net

Klas Kihlberg

Passionerad trädgårdsamatör och grafisk formgivare, för tillfället med liten odlingslott på blott 100 kvadrat i södra Stockholm. Drömde om en tidning som skulle vara som att gå in i en inspirerande trädgård och 2007 blev den drömmen verklighet. 

Lisa Ising

Journalisten Lisa Ising har älskat växter sen barnsben. Initiativtagare till Slottsträdgården i Malmö. Författare till boken ”Trägårdslegender” med några av svensk trädgårds största profiler. Hon bor i Lund med en vildvuxen trädgård och odlar just nu ett växande intresse för ormbunkar. Instagram @lisa.ising  www.lisaising.se

Lina Karna Kippel

Skrivande fotograf som drivs av nyfikenhet. Oavsett om det är en solros, en antilop eller folkrace som är motivet är målet att lära sig så mycket som möjligt. Lina läser, gräver, planterar och fotograferar jämt. 
www.linakarnakippel.com

 

Gabriella Dahlman

Fotograf besatt av trädgård och växter. Boende i Hammenhög ute på Österlen. Trädgårdsintresset har resulterat i tre egna trädgårdsböcker, Gabriellas trädgård, Den vilda trädgården och Om grönska samt uppdrag för olika trädgårdsmagasin i snart 20 år. www.gabrielladahlman.se Instagram: @gabrielladahlman

Prenumerera på Trädgårdsliv och du får 4 nummer bekvämt hem i brevlådan.

+

Ta del av allt innehåll här på Trädgårdslivs hemsida.
Mer än 120 reportage med fantastiska trädgårdar och växtporträtt.