Välkommen till Trädgårdsliv

Prenumerera på Trädgårdsliv och du får 4 nummer bekvämt hem i brevlådan.

 

Nummer 4 2019 ute 1 oktober

Vi hälsar på ute på slätten utanför Enköping, hos Ida och Martin och deras trädgård fylld av perenner, sommarblommor och woodlandväxter. Och på ett koloniområde alldeles intill storstaden besöker vi Jan och Lars minst sagt fabulösa kolonilott. Full av växtglädje och inspiration. Lina Karna Kippel djupdyker i doftens betydelse för oss människor och för trädgårdslivet i synnerhet.

 

Hummelbo

Ida och Martins trädgård på slätten utanför Enköping är som en kanvas där de provar sig fram med idéer – för den egna trädgårdsverksamheten men inte minst för sitt eget, och barnens, höga nöjes skull.

Vilde violer

De kallar sig blomsterbönder och odlar ekologiska snittblommor åt både prinsessor och modehus. Följ med till Vilde Violer, den blomsterfarm som leder trenden i Danmark!

Doftminnen

Luktsinnet och dess påverkan är mycket mer ­omfattande och komplicerat än vi tidigare har trott. I trädgården väcker dofter minnen till liv och ger en djupare dimension. Och hösten är inget undantag!

Holktider

Bristen på naturliga håligheter där fåglar kan häcka blir allt större. Därför är holkar i trädgården välkomna. Men en del fågelarter föredrar en annorlunda design än de standardholkar vi hittar i butiken. Som göktytan, grå flugsnapparen, tornseglaren och trädkryparen. 

Nästa nummer av Trädgårdsliv kommer ut 23 mars 2020

Vår nya hemsida är under uppbyggnad och lanseras snart i sin helhet. Det blir fullt med reportage som har publicerats i tidningen genom åren: Trädgårdar i Sverige och över hela världen, växtporträtt, trädgårdshistorik med mera.

Prenumerera på Trädgårdsliv och du får 4 nummer bekvämt hem i brevlådan.

Prenumerera på Trädgårdsliv

Du får fyra nummer av Trädgårdsliv bekvämt hemskickade i brevlådan. Vi kommer ut med 4 nummer per år, i mars, maj, juli och oktober.
OBS! Prenumerationen är löpande och vid prenumerationsperiodens slut får du en förfrågan via brev om du vill avsluta den. Lösnummer i butik kostar 98 kr (fr o m 2023).

Du får även tillgång till allt innehåll här på Trädgårdslivs hemsida.
Vi skickar dig ett lösenord.

Pris 348 kr

Faktura skickas separat och kommer strax efter att du fått ditt första nummer.

Subscription from outside Sweden

You can subscribe to Trädgårdsliv to countries outside Sweden. 4 issues per year.
+ full access to all the articles here on our web site.

Price EUR 57

Invoice will be sent to you via e-mail (PDF). You pay via our IBAN-account which will be stated in the invoice.

Jag vill prenumerera på Trädgårdsliv (I want to subscribe):*

12 + 10 =

Ge bort en prenumeration på Trädgårdsliv

Trädgårdsliv är den perfekta presenten – såväl till den redan trädgårdsfrälste som till den som nyss fått ögon "känsliga för grönt". Detta erbjudande gäller enbart inom Sverige (only possible within Sweden).

Gåvoprenumeration: 348 kr

Faktura skickas separat och kommer strax efter att du fått ditt första nummer.

Gåvobevis: Vi skickar ett gåvobevis. Ange om du vill att det skickas direkt till mottagaren eller till dig själv (du kanske vill ge det personligen).

Jag vill ge bort Trädgårdsliv till:*

Gåvobevis

14 + 7 =

Beställ eller ge bort Storpaketet!

De fyra senast utgivna numren + en prenumeration om 4 nr fr o m nästa nummer. De senaste numren skicka hem till dig inkl. faktura.

Gåva
Vill du ge bort det här paketet anger du adress både till mottagaren och till dig som ger bort paketet. OBS! Vill du att paketet ska komma hem till dig inkl. gåvobevis på prenumerationen så klicka i rutan för det. Detta erbjudande gäller enbart inom Sverige (only possible within Sweden).

Storpaket: 570 kr

Jag beställer storpaketet:*

GÅVA: Jag vill ge bort storpaketet, skicka faktura till adressen nedan:

Vid gåva, vart ska vi skicka paketet?

6 + 4 =

*Hantering av personuppgifter enligt GDPR

Vid anmälan om prenumeration sparar vi ditt namn, din adress och e-post för att kunna genomföra prenumerationen, dvs skicka tidning till angiven adress samt faktura för betalning av prenumerationen. Extern part som tar del av kontaktuppgifter är direkt kopplade till ovanstående syfte (tryckeri samt faktureringstjänst). Externa parter får bara dina postadressupgifter, aldrig e-post. Dina kontaktuppifter används inte i något annat syfte än ovanstående. Du har självklart rätt att få utdrag av oss om vilka personuppgifter vi har hos oss.

Annonsera i Trädgårdsliv 2020

Trädgårdsliv vill fånga själva själen i odlarglädjen, i våra reportage finns inspirationen, skönheten, glädjen och drivkraften. Den förpackar vi så lustfullt vi kan i en tidning som vunnit trädgårdsfolkets hjärta.

Vi tummar inte på kvalitén och vi erbjuder dig som likasinnad att vara med på vår resa. Och i Trädgårdsliv syns din annons. Att våra läsare dessutom sparar tidningen, nästan som en bok, gör att ditt budskap lever länge.

Genom vår speciella distributionsform – tidningen finns på utvalda ställen där människor med trädgårdsdrömmar rör sig – når du direkt ut till en väldefinierad målgrupp.

Men Trädgårdsliv finns även i Pressbyrån och i dagligvaruhandeln över hela landet.
Tidningen finns även att köpa i Norge och Finland.

 

Utgivning

Trädgårdsliv kommer ut med 4 nummer per år.

Nr 1 – 24 mars 2020
Nr 2 – 26 maj 2020
Nr 3 – 21 juli 2020
Nr 4 – 6 oktober 2020

Annonsbokning & info

Klas Kihlberg
annons@tradgardsliv.net
0707-53 33 83

Annonsinformation

Annonsinformation med utgivningsdatum, priser och teknisk data.

Kontakt

Tidningen Trädgårdsliv Sverige AB
Thunbergsgatan 3
121 37 Johanneshov
Sweden

+46 (o)707 53 33 83
redaktion@tradgardsliv.net